torsdag 30 oktober 2008

♥ Baka, baka liten kaka...

En vecka innehåller ju som bekant sju dagar. Av dessa sju dagar ska jag jobba sex dagar denna vecka. Vet inte hur det gått till egentligen, då det är jag som har planerat mitt eget schema. Nå väl, idag är jag ledig. Hade tänkt att spendera dagen i hemmet och pyssla och greja med sånt vi inte hunnit med då vi varit bortresta.

Resväskan står fortfarande halvt ouppackad i tvättstugan. Sen finns det tvätt på tork att plocka ner efter de femtioelva maskinerna vi körde då vi kom hem.

Tänkte passa på i det halvtrista vädret att baka lite bröd. Tänkte köra fuskvarianten och "baka" det halvfärdiga brödet med hjälp av en mix. Har inte hunnit till affären ännu, och att försöka få maken att storhandla på vägen hem från jobbet är nästan lika omöjligt som att försöka få tillbaka Leksand till Elitserien. Hm, det kanske går till nästa år, med andra ord?!

Sedan är det ju målning av lister som återigen står på schemat. Kanske kan börja maskera och täcka för det som inte ska bli vitt idag, så är det bara att måla under morgondagen.

Nej, då var det dags att dra igång dårå!

Inga kommentarer: