torsdag 30 oktober 2008

♥ Nya fynd till hemmet!

Försökte tidigare beskriva mina små fynd från helgen med ord. Vi kan väl släppa det, och koncentrera oss på bilderna istället. Här kommer några av de saker som jag hittade på Dollarstore. Favoriten är den stora pastaburken i porslin för 50:-. Nu letar jag efter en brödburk i samma stil.

Kakburken frångår helt den lantliga stilen. Meningen är dock inte att denna ska stå framme (till makens stora lättnad), utan gömmas i skåpet och plockas fram då syskonbarnen eller andra fumliga personer kommer på besök. Behöver inte vara rädd att burken i plast för 10:- ska åka i golvet.

Tyckte att krukan var söt. Ser ut som tre små tomteluvor längst ner på kanten. Kan passa bra om man ska ge bort en julblomma till någon, eller sig själv. Krukan kostade 20:- .

Tänk er denna ljusstake med ett ljus i och kanske lite mossa, kastanjer eller ännu bättre mörka och ljusa Polly. Är svag för det mesta som är hjärtformat när det gäller porslin, så det var självklart att denna fick följa med hem. Fanns även i limegrönt och ljusgrått för 40:-.

Lyktan hittade jag i en av favoritbutikerna Nice Presenter för ynka 20:-. Fick genast en plats på köksbänken bredvid trevåningskakfatet i samma stil. Ger ett fint levande sken från lyktan under kvällens måltid. Usch och fy för elektriskt ljus nu på hösten.

Inga kommentarer: