tisdag 30 december 2008

♥ Fynden i bilder
Här kommer så en bild på min vispskål som jag tjatat om. Maken har tjatat om att han vill göra Ris á la Malta (inte min favorit), så då kanske jag ska låna ut skålen till honom, så får han premiärvispa. Hm...ska tänka på saken.

Den fina kökshandduken har vårt monogram på. Nästan för fina för att användas till vardags. Salt- och pepparkaren köpte jag på Dollarstore, för några kronor. Tänkte ha dem i lekstugan som ska få sig en makeover i vår. Det fanns även burkar för kakor, flingor och kaffe i samma serie.

Bild nummer två visar en av våra julgranar som vi har här hemma. Mamma köpte den i två-pack på Jysk, och jag snikade till mig den ena. Lagom stor att ha på bordet, en kruka i zink och ett hjärta som pricken över i:et. Det fina hjärtat till höger på bilden fick jag i julklapp tillsammans med ett grått med röda prickar. De har fått en plats utanpå de gråa gardinveporna i kontoret. De små uppläggningsfaten köpte jag på Dollarstore.

Den tredje bilden visar zinklyktan jag köpte då vi besökte en julmarknad i december. Zinkhuset var slut, så jag fick nöja mig med denna. Trådkorgen från Madam Stoltz tänkte jag ha frukt eller bröd i.

Sista bilden visar ett fat att lägga tilltuggen till glöggen på, tillsammans med en vit ljuslykta. Med risk för att vara tjatig så hittade jag även dessa på Dollarstore, där man kan fynda hur mycket fint som helst i inredningsväg. De hade kannor och skålar i samma serie för halva priset. Fatet gick på en femma och lyktan en liten guldpeng. Irriterande när man kommer hem och ångrar sig att man inte köpte fler.

1 kommentar:

Hulda sa...

Hej!
Glöggfatet och lyktan är så fina, vill ha! Vilka fynd!
Gott nytt år!
Hulda