onsdag 17 december 2008

♥ Vad heter gatan sa du?


Foto: emaljskylten.se

Har länge (i alle fall så länge vi bott i huset), varit på jakt efter en emaljskylt med vårt gatunamn på. Har spanat in dem på diverse sidor på nätet, men inte hittat någon som hamnat under den prisnivå för vad som räknas som att "fynda". Jag förstår arbetet i att göra en riktig hållbar emaljskylt, och att det kostar därefter. Jag har mest tänkt den som en fin detalj på huset, och vill då inte lägga ner en förmögenhet.

Dessutom underlättar det för de som ska hitta hit och inte varit här förut, att det står gatunamn och nummer på huset.

Hur som helst, så besökte jag det stora köpcentrat under en shoppingtur här om dagen. Hade just handlat lite matvaror och skulle knalla ut till den blå pärlan på parkeringen, då jag fick syn på de fina skyltarna.

Jag bestämde mig rätt snart för vilken jag ville ha. Här var det en annan prisnivå, men så är det inte samma typ av arbete och skylt så klart. Problemet var bara att välja typsnitt. Jag som har beslutsångest då jag ska välja Aftonbladet eller Expressen.

Valde dock rätt snart ett klassiskt typsnitt, som blev jättefint. Jag fick ta en extra runda och besöka några affärer till, innan jag kunde gå och hämta min skylt. Visade den för maken när jag kom hem, och han tyckte också om den. Så nu har jag gjort mitt, nu är det upp till honom att skruva upp den på garaget. Öh, menar du nu?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo!
Hota med svärmor hon dyker säkert upp nån dag.
Kram

Anonym sa...

Hej!
Jag har något till dig!
Hulda

Tojjan... sa...

Hej! Tittar förbi, via länk från annan blogg. Fastnar direkt i din välsnickrade blogg med vackra och inspirerande bilder. Blir sugen att se vidare vad det finns att läsa om de emaljskyltar du tipsar om och då...oups, ett litet tryckfel. Det ska vara .se som avslut på din länk. Om det nu är samma butik/tillverkare som vi letat upp, dvs den i Varberg?

//mvh Tojjan

Prillig sa...

hej! vilken fin blogg du har!

Hit kommer jag igen.

BNritt

Anonym sa...

Du ä lite snål, jag kommer hem på julafton och skruvar upp skylten. Det kostar bara en gul lök.

Tojjan... sa...

Tack för kommentar på bloggen min =)
Önskar dig en God Jul & Gott Nytt 2009.

Kram Tojjan