söndag 4 januari 2009

Knack, knack!Jag höll på att ramla baklänges av förvåning då maken gav på förslag att vi skulle åka en sväng till stadens köpcentra under söndagen. Det brukar man aldrig höra honom säga. Fast det är klart, jag hade ju hotat med en långpromenad i minusgraderna, så han tyckte nog att hans förslag var aningen lindrigare.

Vi gjorde ett besök på det gigantiskt stora Bauhaus. Inte för att göra några direkta inköp, utan mest för att spana lite. Jo visst ja, maken skulle ha nya bits till skruvdragaren.

Där fanns det hur mycket trevligt som helst att titta på när man som vi har ett eget hus att göra som man vill med. Hade spanat in en innerdörr i reklambladet som kom i brevlådan. Det får nog bli en sån till badrumsdörren, och kanske till de övriga innedörrarna med (håller på att förhandla om det).

Annars ligger en ny ytterdörr högt upp på vår (läs min) priolista till huset. Och nej, det är inte bara för att den nuvarande är svart och jag vill ha en vit, utan de som har varit hos oss vet att man måste ta i lite om man ska kunna stänga till dörren och låsa den.

De hade inga dörrar på Bauhaus med det halvmåneformade fönstret som jag vill ha, och som föll mig i smaken. Då syster och jag sov över på Gekås motell i höstas, hade rummet vi bodde i en fin dörr som jag tog en bild på. Den andra bilden är från Skånska byggvaror som har en hel del fina dörrar och garageportar som jag spanat in. Verkar ligga rätt bra i pris dessutom.

Imorgon väntar en ledig dag för mig. Himla skönt, när man gjort några dagpass och några nätter. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska städa ut julen innan vi åker eller om det får vänta till hemkomsten. Hm, får se under morgondagen.

Termometern visade -16 grader då jag åkte hem från jobbet i natt. Inte helt fel att flyga till varmare breddgrader då. Nedräkningen har börjat...

1 kommentar:

Hulda sa...

Hej!
Bägge dörrarna är fina. Hur kan du välja? Men man måste ju bestämma sig så klart. Lycka till!
Hulda