fredag 23 januari 2009

♥ Tips hos Ikea


Jo, jag vet att vi bor på landet och att vi ligger efter lite när det gäller nymodigheter. Så detta tips kanske inte är så hett och nytt nu när jag insett att det fanns.

Hur som helst så surfade jag in på Ikeas hemsida. Nu när man är igång och jobbar igen efter ledigheten, så hinner man inte besöka butiken live, så det får bli spaning via nätet. Såg då att privatpersoner lagt upp bilder och filmsnuttar från sina hem och sina renoveringsprojekt.

Där går det att välja vad man är intresserad av att se, t.ex. sovrum, vardagsrum eller i vårt fall tvättstugan. Kikade bara in en snabbis, men såg att det fanns väldigt många fina hem där ute i stugorna. Klicka vidare HÄR, och välj sedan kategori efter vad du är intresserad av.

Är även på jakt efter nya sänglampor, efter att våra gamla lever sitt eget liv, då de tänds och släcks lite som de vill. Tycker inte att jag har sett några passande då jag tidigare besökt butiken. Efter att ha skummat igenom bilderna på hemsidan, fastnade jag för dessa två, som jag (vi) ska titta närmare på i butiken.

Större delen av helgen kommer att bestå av jobb för min del, sedan får helgplanerna anpassas efter väderleken. Skidåkning vs garageröjning. Hm..? Svårt val.


1 kommentar:

Krydda Livet sa...

Hej :) Vart har du sett dessa snygga lampor? Speciellt den andra utav dem.

Kul att du kikade in hos mig och ville vara med och tävla. Lycka till! Kram Josefin