onsdag 21 januari 2009

♥ Nej, tack!

Vårt garage är i stort behov av att rensas upp, efter att ha blivit mer som ett andra förråd. Kände oss rätt nöjda då vi innan resan åkte iväg till en av återvinningsstationerna med bagaget fullastat. Dock märktes ingen större skillnad, då det står en hel del kartonger och prylar kvar i garaget.

Har haft en ledig dag idag. Ska iväg och jobba i natt efter nästan två veckors ledighet. Skulle egentligen ha behövt tillbringat dagen i garaget och plockat lite, men jag vill inte få oväntat besök från nån fyrbent vän med lååång smal svans.

Maken försöker övertala mig att några sådana små krakar inte finns i vårat garage. Men hur ska han veta, har han gått igenom varenda kartong? Det kanske är någon otäck en som har övervintrat!?

Har i alle fall planer på att längs ena kortsidan göra en sån dära snygg och praktisk arbetsbänk, där skruvar, verktyg och andra bra-ha-grejer hänger prydligt på väggen.

Längs de andra väggarna ska de hyllor och hyllplan som redan finns där, endast rensas ur och innehålla sådant som man använder ofta, antingen till trädgården eller bilen.

Sedan ska det finnas plats för att måla och greja, så man slipper göra det inne i huset. Har en fundering på att måla ett sideboard som vi har i förrådet så att det liknar det nedan. Tycker de från Bruka med betongskivan är hur läckra som helst, men ack så dyra.

Fast måste ju få ordning i garaget innan, så jag har någonstans att hållas.

Får helt enkelt gå ut och ta mig en kik. Puh...!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför gjuter inte "gubben" en bänkskiva till dig?

Vi i Kumla

Maken sa...

Bra idé! Har nu beställt en betongblandare några nya hinkar lite spadar och virke. Drag på bilen är på G samt en släpvagn så jag får hem grejorna. HÄR SKA GJUTAS!!!