söndag 18 januari 2009

♥ Borta bra, hemma kallt...


Kom hem i går efter en härlig vecka innehållande allt för mycket god mat, fint väder och roliga upplevelser. Inte helt roligt att höra när kaptenen säger att vi landar om si och så många minuter och att det är -2 grader hemma. Snälla, bara stanna kvar en vecka till...?

Maken och jag städade ut resterande del av julen idag, som vi inte hann med innan avfärden förra veckan. Han tog hand om dammtrollen och jag tomtarna och annat pynt. Kan konstatera att man har alldeles för mycket julsaker (eller för få rum?), eftersom mycket inte ens var uppackat ur kartongerna.

Syster med familj kom in på en eftermiddagsfika. Funderar man på vilken motionsform man ska börja med för att infria nyårslöftet, kan man ju alltid bjuda hem en 15 månaders kille som har energi så det heter duga i några timmar. Sen har man sprungit tillräckligt den dagen. Puh!

Syster hade med sig en burk med våtrumsfärg som blivit över från ommålningen i deras tvättstuga. Hm...? Har ju några dagar ledigt fortfarande. Tvättstugan ska nog få sig en omgång. Köpte några inredningstidningar på resan, och fick alldeles för mycket idéer till hemmet.

Har kollat runt lite på de bloggar jag brukar besöka och inspireras mer och mer av de härliga bilder som läggs ut på deras respektive hem. Det känns som att när man städat ut julen vill man ha in våren så snart som möjligt. Det får nog bli en knippe tulpaner till köksbordet imorgon, så har man kommit en bit på vägen...

Inga kommentarer: