måndag 26 januari 2009

♥ Vad önskas?


Maken satt här om kvällen och rabblade lite saker som han önskade sig till sin födelsedag. Han fyller ju lite halvjämnt om en månad, så man vill ju att han ska få en present som han verkligen vill ha.

Efter att han pratat om Metallicabiljetter och Leksandströjor, tyckte jag mig höra nämnas en Kitchen Aid där någonstans?! Kanske hörde jag fel?!

Nu vet jag ju att maken titt som tätt läser denna blogg, så några större avslöjanden tänkte jag inte komma med. Men vore inte den perfekta presenten en Kitchen Aid med ett LIF-emblem?

Nä, får nog hitta på något annat tror jag. Något som verkligen HAN vill ha, och inte hans fru.

Efter att ha varit utomlands i en vecka, inser man att det verkligen aldrig blir ljust här hemma. Tog visserligen en rejäl sovmorgon eftersom ett nattpass väntar. Blir ju inte direkt inspirerad att hitta på något, och att måla blir inte detsamma i elektriskt ljus som i dagsljus.

Vi stod en kväll (ja inte hela kvällen dårå), i tvättstugan och funderade på hur vi skulle göra för att få det lite luftigare och utnyttja ytan på bästa sätt. Jag kom på idén att bygga en liten bänk framför fönstret, där jag kunde ha en symaskin och få plats till att pyssla lite.

Problemet är bara att nu har jag ju varken någon symaskin eller kunskapen att sy. Jag blir dock så inspirerad (läs avundsjuk) av de bloggar jag besöker, där det verkar så lätt att bara sno ihop ett kuddfodral eller en hissgardin av lite metervara textil.

Maken tyckte att vi skulle ta bort ett av de stora skåpen.
- Vart ska vi göra av det som är i då, frågade jag.
Maken öppnade skåpet och suckade lite då han sa:
- Men vad finns det här inne egentligen som vi använder?
Jag tittade på de fem hyllplanen och insåg att två och ett halvt av dem var fyllda med ljus av alla dess slag. Resten var krukor och stora skålar.

Innan vi kommer på en lösning, så vet jag ju vad jag har fått köpstopp med tills dess. Oops!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Blir det nån fest när gubben fyller???

Festsugen!!!!

Krydda Livet sa...

Hej igen! Tack för svar. De är verkligen supersnygga lamporna. Kanske blir till att skaffa en av dem som skrivbordslampa :)

Vilken jättefin blogg du har med massa fina tips. På återseende :)

Kram Josefin