tisdag 6 januari 2009

♥ Plus eller minus...?...nu snackar vi grader alltså. Här hemma verkar inte vädrets makter veta riktigt hur de vill ha det. Nu stiger temperaturen står det ena dagen. Var beredd på kylan nästa dag.

Nä, tacka vet jag när temperaturen ligger lååångt över nollan flera dagar i rad, så man vet vad man har att vänta.

Tisdag betyder att vi kommer närmare vår lilla utlandstrip med ännu en dag. Har ännu inte hämtat ner de nya resväskorna som det blir premiär för denna resa från vinden. Däremot har jag börjat fundera lite på en packlista.

Vad jag inte har funderat på är julsakerna. De står ännu kvar. Det känns lite avlägset att tänka på dem när man surfar runt på Vings sida och kollar in hotellet och resguiden. Inser att vi nog hade en himla tur då vi bokade i mellandagarna, eftersom resorna är tokslut nu det datumet vi vill åka och därifrån vi vill flyga.

Från andra flygplatser några dagar senare är dessutom resorna mycket dyrare. Det gäller att fynda lite då och då för att känna sig nöjd helt enkelt :)

Bilderna är hämtade från Bluebox som jag tipsat om tidigare. Där finns massor med roliga saker. Bl.a. denna praktiska packlista och den snygga jordgloben i silver.

Inga kommentarer: