onsdag 11 april 2012

Uggletema?!

Bild: Jollyroom

Regnet fullkomligt ÖSER ner. Efter den korta promenaden till dagis för att lämna lilleman blir man rätt blöt. Speciellt när killen ber mamma att stanna var och varannan meter för att han ska plocka upp stenar som han redan ska slänga i vattenpölarna. Det krävs inte så mycket för att roa en liten kille :)

Lilltjejen är mindre glad när det är detta väder. Vår lilla helst-sova-ute-i-vagnen-när-den-rör-sig-tjejen blir väldigt pipig och sover små korta microstunder när man inte kan (läs: vill) gå ut. Hoppas regnet ger sig till eftermiddagen.

Det kliar fortfarande i gör-om-hemma-fingrarna. Trodde kanske att vi skulle hinna med nåt litet projekt under den långlediga helgen. Men man hinner i stort sett bara städa, fixa mat och röja, efter att ha haft besök tre dagar av fyra.

Så klart jättekul när det är full fart (fråga lilleman om inte annat), men när ska man hinna få något gjort om inte när man är ledig?!

Nu när lilltjejen fick sååå mycket fina grejer i doppresent, är det ju extra kul att snart få börja ta tag i hennes rum, som numera agerar gästrum.

Hittade en inspirationsbild på Jollyroom med en supersöt uggla som jag har en viss svaghet för. Många av de sakerna, plus många fler på hemsidan skulle passa fint in i rummet.

Inga kommentarer: