tisdag 17 april 2012

♥ Porslintips!

Bild: Bästa Syster

Igår startade vi veckan med en tidig läkartid för lilltjejen för att kolla upp ett öga som har envisats med att "tåras" efter att ha haft någon form av ögoninflammation för många veckor sedan. Det har liksom inte gett med sig.

Lillkillen tyckte det skulle bli kul att följa med, då det inte var så länge sedan han själv var hos doktorn med sitt onda öra.

Farbror doktorn tyckte dock inte att det såg så farligt ut, utan det är bara att fortsätta att tvätta rent som vi gjort, så får vi hoppas att det går över och blir bra igen.

Idag tog vi en riktig (välbehövlig) sovmorgon. Vi vaknade upp till en ordentligt snöfall. Vilket Aprilväder vi har! Efter några timmar sken solen, för att efter en stund gå i moln och himlen blev alldeles grå.

Lyckades få båda småttingarna att sova middag samtidigt idag. Inte ofta det händer och ovanligt att det är alldeles tyst i huset :)

Till eftermiddagsfikat har jag och lilleman bakat en blåbärskaka. Receptet var för en långpanna, men vi halverade det (lillkillen räknade när jag hällde i måtten) så det skulle passa en mindre form.

Receptet hittar ni HÄR och så rullar ni ned till rubriken "Sega hallonrutor". Fast vi bytte ut hallon mot blåbär och mandelspån mot pärlsocker denna gång.

Kan passa på att tipsa om ytterligare ett snygg-snyggt porslin på ÖoB. Nämligen det på bilden som syster fick i present av mig. Finns med blå, beige eller röd dekor. Det finns koppar med fat, tallrikar och skålar.

Hade ju egentligen velat ha likadant själv, men då är det tur att man kan köpa till någon annan som har samma goda smak ;)

De är riktigt goda att dricka ur också! Bara massa plus med andra ord :)

Inga kommentarer: