fredag 20 april 2012

♥ Mysig pläd!Bilder: Hemtex

Oj oj, all heder åt alla ensamstående föräldrar eller ni som har en respektive som reser mycket och har fler än ett barn. Hur bär ni er åt?

Nu när maken är borta några dagar och slår (bort?) bollar och slår upp torvor på de finklippta gräsmattorna, så får man försöka att hinna med sina små på egen hand. Vilket betyder minst sagt full rulle hela tiden!

Lilltjejen har trots sina 6 ½ månad ännu inte kommit på det där med att somna själv på kvällen. Bära, bära, bära... Får man henne att somna sött i famnen och lägger ned henne i sängen, så vaknar hon innan man hinner blinka. Puh!

En himla tur att vår lillkille var trött efter dagisutflykt till bondgården med alla djuren och fika hemma hos mormor A och morfar R. För han somnade själv i vår stora säng och sov sedan hela natten när jag lyft över honom i hans egna säng.

Frågade efter pappa när han vaknade i morse: "Pappa stans? Pappa fluger flugplam".

Här om kvällen hoppade jag in på det stora köpcentrat när jag ändå skulle handla på mataffären. Hade några tröjor att hämta ut från Lindex. De var slut i butik, så beställde på nätet och hämtade ut i butiken, då det är fri frakt. Behöver väl inte säga att det var barnkläder på beställningslistan...IGEN! :)

Tog varvet runt och kikade in på Hemtex som hade 30 % på reapriset. Köpte pläden på bilden nedan. Så mjuk och skön och passar fint in i vardagsrummet tillsammans med gardinerna (som för övrigt ligger och väntar på strykjärnet) och kuddarna. Plädar är som porslin. Man kan aldrig få för mycket :)

Nu ska jag packa lillemans väska, eftersom han efter dagis idag ska åka till mormor och sova över. Då kanske jag hinner stryka gardinerna ;)

Inga kommentarer: