onsdag 18 april 2012

♥ Nya fina plagg!Här är en del av de senaste klädinköpen till lilleman på Polarns rea. Passar en fordonstokig kille bra! Han växer så det knakar, så ibland behövs det göras en rens i garderoben och fylla på med nästa storlek kläder och packa ned de plagg som blivit för små.

Väldigt tacksamt att ha en (har ju visserligen 12 till) kusin-vitamin som man inte bara kan leka fint (läs: busa järnet!) med utan också får ärva och låna en hel del kläder av. Då kan man kosta på sig att komplettera med några extra fina guldkorn ;)

Maken drar iväg med grabbarna (gubbarna?! Hi hi...) på en fyradagars golfresa i morgon. Vi var därför på "ranchen" och premiärslog lite bollar i helgen. Lilleman var "jätteduttig" och slog i väg boll efter boll med sin alldeles egna järn-sjua. Hoppas han ärver mammas golfsving och inte pappas lite mer stela och krokiga :)

Nu blir det lite lunch medan lilltjejen sover och sedan ska vi promenera lite tidigare bort till dagis för utvecklingssamtal medan lillkillen sover middag.


1 kommentar:

Anna Lantligt på Svanängen sa...

Vad mycket fint du visar! Tack! Ja visst är de fina, lådorna. Har en hel hurts i köket. Den kommer från Hubsch (skall vara u men två prickar (tyskt) men jag fick inte till det...)Jag köpte den i februari så jag gissar på att det är 2011 års kollektion! Trevlig helg! Anna