fredag 13 april 2012

Hjärtan!

Bild: Chilli

Mmm...mina två små hjärtan här hemma har ju verkligen förmågan att sysselsätta mamma sin dygnets alla timmar ibland känns det som. Lilltjejen har börjat att vakna kring 03:30-tiden på natten och börjar då krypa runt i sängen och böka som en liten minigris (fram till dess har hon också vaknat till titt som tätt för lite mat). Finns inget som gör att hon somnar om då, så det är bara att gå upp.

Efter någon knapp timme kan vi krypa ned igen, då hennes i vanliga fall så stora ögon tack och lov blivit allt mindre. Sen får man hoppas att vi får sova tills det är dags att börja serva lillkillen med frukost.

Lillkillen har också börjat att vakna mitt i natten och ropa på pappa sin och ofta vill han inte somna om om han inte får sova bredvid pappa i den stora sängen. Ja se då barn... :)

Inte konstigt att man är lite trögtänkt ibland :) Lääääängtar efter att få sova "på riktigt" igen!

Fredag idag. Killen skulle få tacobuffé på dagis, så det får bli något annat till kvällsmat här hemma.

Hoppas på uppehållsväder i helgen så vi kan få lite gjort. Ska försöka hinna handla hem jord till pallkragarna. Jepp, det blir ett nytt försök att så i år med, fast denna gång lite glesare :) Ska också rensa bort ogräs som ser så tråkigt ut och skymmer de färgglada krokusarna som kommit upp.

1 kommentar:

Anna Lantligt på Svanängen sa...

Vilka fina hjärtan! Trevlig helg! Anna