lördag 2 juli 2011

♥ Vaaaaaaarmt!
Jo då, man ska väl inte klaga, men nu har det varit bra varmt i några dagar. Vi brukar normalt ha svalt inne, men när man inte håller dörrar och fönster stängda under dagarna så är det liksom kört.

Liiiite svårt att ha det stängt när man har huset fullt av gäster som vi haft de tre senaste dagarna känns det som.

Liiiiite egen tid nu, när T och pappa hans är och leker med granntjejen och jag röjer lite här inne, innan det är dags att ta kväller.

Helt emot min princip, men det får nog bli hämtmat ikväll :)

Sade ifrån mig födelsedagsfirande, men i vår släkt finns det de som inte lyssnar till sånt. Så det blev ändå gäster så hela uterummet fylldes. Fick som vanligt bara fin-fina presenter :) Tack snälla ni!

I veckan hjälpte snälla familjen M oss att köra hem fyra nya innedörrar, så nu är vi inne på sista delen av utrotningen av 80-talet här hemma. Meeeeen det tar sin lilla tid att få upp dörrarna, för vi har en hemskt hjälpsam liten knubbig snickare här hemma, med en alldeles ny fin egen verktygslåda.

Huvudsaken är att dörrarna är levererade, så har vi inget att skylla på när tid finns. Utan det är bara att gå ut i garaget och hämta in en. Vi får väl sätta en deadline till slutet av denna sommar för detta projekt tror jag...

Imorgon drar pappa i huset för att kolla på det dära Metall(ica)-bandet som ska spela. Huuuva! Tur att man inte är medtvingad. Men med huset fullt av ungar tror jag att vi nästan kommer ha samma decibelnivå här hemma.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att få ut 80-talet och bra att få hjälp av den knubbige snickaren! Tackar och bockar igen för hjälpen med barnen denna helg, och tack för att vi får låna med gubben din i morgon! Ni andra får väl vinka åt oss via TV:n!!! /Syster