onsdag 20 juli 2011

♥ Sött och surt!

Hm...lite sur så här på kvällskvisten. Ringde just på en annons på den dära barnvagnen vi spanat in. Den fanns här i byn, bara några gator bort. Dessutom rätt färg och till ett fin-fint pris. Gissa om någon just varit och hämtat den. Grrr!

Jag som brukar lusläsa Blocket i just denna kategori, men missade idag. Bara att hålla ögonen öppna efter fler annonser.

Visar lite söta nyheter från Jotex istället. Har aldrig handlat där, men brukar bläddra lite i katalogen när den kommer och det fanns en hel del fint ju.

T, hans mormor och jag tog en tur på stadens gator idag. Kära nån vad mycket folk. Det märks verkligen att det är semestertider, för mycket turister var det. Och de flesta med kameran i högsta hugg som skulle fotografera alla (konstiga) konstverk som pryder staden just nu.

Blev inget inhandlat mer än ett golfset till lillkillen. Hans järn-sjua är väl inte så där jättebra att svinga med inne, så jag köpte ett mer inomhusanpassat set i plast. Så nu flyger det bollar, och vevas med klubbor så dammtussarna får sig en flygtur vill jag lova :)

Inga kommentarer: