fredag 15 juli 2011

♥ Renoveringsuppdatering!

Riktigt ruskväder idag. Inte lätt att aktivera en liten kille som helst skulle vilja spendera all sin vaken tid utomhus. Tur att "mommo" finns att besöka ;)

Nu är det helg igen. Tänkte besöka marknaden som pågår i dagarna två i grannbyn. Som vanligt står honung och om jag får bestämma även lite nougat på inköpslistan.

De fina burkarna på bilden kommer från Mio. Skulle passa fin-fint in i vår tvättstuga, när den fått sig en dos av uppiffning med den lantliga touchen.

Vi har äntligen bytt ut innerdörrarna i groventrén, efter att vi fått lämna tillbaka de nya vi köpt. Ett tips från coachen är att mäta även höjden på dörren och inte bara bredden när man ska byta ut den. Tur att familjen M hjälpte oss med hemkörning (igen!) och att det fanns nya dörrar med rätt mått på ett annat varuhus här i stan.

Det blev en väldigt skillnad med de nya ljusa dörrarna, mot de där hemska 80-tals bruna som satt där innan och när listerna blev vita istället för brun/svarta. Huuuuva!

Det som står näst på tur är att tapetsera en fondvägg i (före detta) kontoret. Väntar nog med att någon vänlig själ vill titta till "hjälpsamma lille herrn" någon timme annars är risken att det blir tapetklister överallt :)

Samtidigt ska vi tapetsera en dörr i gararget med den dära fototapeten som jag skrivit om tidigare. Den är inhandlad, men väntar på att dörren ska slipas (av maken kanske? *blink blink*) och att vi ändå är igång med alla tapetverktygen samtidigt.

Maken inhandlade en ny bärbar dator idag. Man vet ju aldrig vad som händer med elektronikkedjorna, efter de där giganternas framfart. Vilka står näst på tur att "klappa ihop"? Så maken tog sitt presentkort till butiken och handlade en liten låda. Spännande att se vad han valde.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det blev verkligen fint med de nya dörrarna. Kul att vi kunde hjälpa till med leveransen och barnpassning! Har ju även lovat att hjälpa till med tapetsering/barnpassning så ni får upp den där fondtapeten! Vi får boka in någon dag som passar! Ja, tråkigt väder, men lite målning ska jag försöka hinna med idag iaf. /Syster