söndag 31 juli 2011

♥ Jag blir så matt!


Lite i dubbel bemärkelse dårå. Vi har ju sån otrolig värme på dagar och kvällar, och så är man ju inte i sin bästa form numera ;) eller är det just det man är? Det är nu man kan skylla på att man måste sitta ner i solstolen och ta igen sig lite då och då.

T's nya rum blev tapetserat en dag innan jag tänkt. Fick ett sånt dära tokryck, vilket kanske inte är så smart kl 21:45 på kvällen, och fick med maken att hjälpa till. Det blev några svärord från frun i huset, en nedriven våd och sedan tog Herr Tålamod över skärningen av våderna och då gick det mycket bättre ;)

Så nu siter stjärntapeten uppe, nya (fast ändå gamla) sängen är bäddad och några av alla de leksaker som bott i vårt vardagsrum har fått flytta in. Saknas ju forfarande en del möbler/förvaring, men det är rätt skönt att känna in sig vad vi vill ha för något där. Tanken är att det mesta ska gå i vitt, grått, blått och rött.

Har spanat lite på mattor på nätet och hittat tre kanditater. Ska kika vidare, men det blir nog något i den stilen.

Maken ska in och jobba två dagar, innan hans semster fortsätter. Skönt, för vi har tänkt hinna med att både åka iväg några dagar och fixa en del här hemma.

Nu ska vi ut på hallonjakt i skogen :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Rummet blev kanonfint! Inte fel att få ett tokryck ibland! Hoppas ni hittade några hallon, annars får ni komma hit och plocka körsbär istället. Vi har massor!!! /Syster