tisdag 16 augusti 2011

♥ Semesterfix!

"Bloggtorkan" de senaste veckorna har dels berott på tidsbrist men mest på avsaknad av internet. Kan ju säga att det där företaget med rosa/lila logotype med vit text inte tillhör min favorit just nu. Vet inte hur många timmar som maken tillbringat i kö i butiken eller i telefon. Grrr!

Visar lite bilder från vår senaste tripp upp i landet. Vi hann dock inte ut i skogen och plocka några blåbär som vi tänkt, så det får vi försöka göra här hemma istället.

Något vi däremot plockar varje dag är nedfallna äpplen här på tomten. Killen som fått nya fina små arbetshandskar är en riktig hjälpreda när det gäller detta. Plommonträdet har fullkomligt svämmat över med plommon och päronen är också på G.

Familjen M tog hand om vår buskille några timmar förra veckan, så maken och jag gjorde ett ryck i garaget. Med hjälp av överblivna brädor och en stor skiva byggde vi en alldeles egen designad arbetsbänk. Blev himla bra och snygg faktiskt. Sedan kompletterade vi med en verktygstavla till väggen och krokar för att hänga upp stege, krattor, sopborste och räfsa. Ordning och reda med andra ord!

Dörren från garaget till förrådet är också tapetserad. Blev dock några envisa bubblor som inte gick bort, men det får duga ändå, det är ju ändå ett garage för tusan ;)

Augusti månad fortsätter att rulla på i en rasande fart, och snart är september här med allt vad det innebär ;) Med detta i sikte, har vi gjort lite ommöbleringar här hemma och killen sover så gott i sitt nya fina rum och i sin säng. Skönt!

Maken är tillbaka på jobbet efter semester nummer två, och killen och jag roar oss själva om dagarna. Det är inte så svårt, för det är verkligen full fart på honom HELA tiden. Antar att det precis som det ska vara, men det är lite svårt att hinna med i hans tempo dag efter dag ;)

Får se när nästa inlägg kommer, med tanke på allt elektronikstrul. Tänkte nämligen visa lite före- och efterbilder på killens nya rum, garaget och dörrtapetseringen. Så kika in igen vet jag!

Inga kommentarer: