onsdag 15 juni 2011

♥ Snabba steg!
Här är en bild på T´s "lilla" fot från stranden på Mallorca. Foten är inte direkt så liten och pluttig som när han var nyfödd, och rätt snabb i fötterna är han nu förtiden också busgrabben ;)

Min första dag på låååångledigheten. Känns väldigt skönt att veta att man har en hel sommar ledig med lilleman (och några veckor med maken). Sen får vi se vad hösten har att erbjuda. Ännu mer jobb på hemmaplan, om allt går vägen antar jag :)

Tapeter är inköpta till T´s nya rum. Så nu håller maken och jag på att röja möbler (och damm) där på kvällarna. Det gäller att tänka till vart man ska flytta dem, för vi har ju inte så många extra kvadrat att spela med.

Har också köpt mer vit snickerifärg, eftersom x antal saker fått kölapp till måleriverkstan. Vi har nog insett att vi inte ska ha så stora förhoppningar att få in bilen i garaget den närmsta tiden i sommar, eftersom där nu är invaderat av möbler, brädor och annat med "kölapp" :)

Pappa levererade en fin växasäng som T ska ta över. Tror nog att den får smaka på penseln också, även om den var väldigt fin som den var. Har en bild av att jag (läs syster *blink blink*) ska försöka mig på att texta något fint, och då är det ju klart finast om den är vit.

Till helgen ska vi försöka oss på att spela en golftävling. Det blir ju inte mycket träning med klubba och boll, så jag tror att både jag och maken är överens om att vi inte är med för att tampas om segern denna gång, utan bara för att få spela.

Nej, nu ska jag se vart maken tog vägen med den där förstärkaren, högtalarna och annan "ful-teknik" vi bar ut från kontoret. Jag föreslog "Blocket", men han svamlade nåt om att det nog fick plats i vardagsrummet, och försökte få mig att tror att det var inne med svarta detaljer till allt det vita. Huuuuuu!

Fortsättning följer...

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad ni grejar! Ska bli riktigt spännande att få se det "nya" rummet när det är färdigt. Men jag tycker kanske du ska fundera en sväng till över ommålning av sängen. Kan nog bli fint att bryta av som den är mot allt det vita. Texta kan du (eller vi) göra ändå! /Syster