torsdag 9 juni 2011

♥ Ho ho!

Bild: Jotex

I den kontorslängan som jag sitter har vi en icke fungerande ac som bara står till ingen nytta. Ingen höjdare när det är så kvavt ute (och inne). Inte heller någon bra kombination när man tror att man fortfarande är i hyfsad kondition och smålunkar de tre trapporna upp flera gånger om dagen. Det blir rätt varmt kan jag lova.

På lunchen tog jag en tur till andra sidan gatan där en färg- och tapetaffär ligger. Är sugen på att göra om typ överallt och det NU på en gång här hemma. Tror inte att maken stöder mig riktigt där, utan tycker nog bara att jag får lite väl impulsiva idéer ibland.

Som tur är så har vi ju några vrår här hemma som vi ännu inte har satt vår prägel på sedan vi flyttade in, så nu är det dags att få frossa lite i tapetdjungeln tycker jag. Men den är ju gigantiskt stor.

Vi har inte funderat klart på om lillkillen ska få byta rum till det vägg i vägg. Då vet jag exakt vilken typ av tapet han ska få. Men om han ska ha kvar sitt rum, så blir det ett svårare val.

Tror att jag har lite målarabstinens efter att inte ha haft något att målat på flera kvällar. Meen, något ska jag nog kunna rota fram i gömmorna som behöver piffas till. Nej, då menar jag inte maken ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ropa på mig nästa gång du ska besöka en färgaffär! Jag behöver/vill också göra om hemma! /Syster