torsdag 14 juni 2012

♥ Morgonstund och strejk


Klockan 05:30 hoppade man upp ur sängen alldeles utvilad. Nåja, inte riktigt va?! Meeen det vara bara att masa sig ur, för lilltjejen tyckte att det var morgon.

Maken är inne på sin andra föräldralediga vecka. Kanske hade hoppats kunna hitta på liiite mer saker, men är det inte allergin hans som sätter stopp så är det en dunderförkylning. Stackarn, eller klenbygge?! ;)

Har bokat in en in- och utvändig biltvätt till vår blå pärla. Tänkte först ge mig på det själv här på garageuppfarten, men nån måtta får det vara med roligheterna. Finns ju faktiskt de som vill tvätta och då ska de väl få betalt för det. Skickar i väg maken så kan han sätta sig och ta't lite lugnt medans pärlan blir fin.

Visar en bild på resultatet från lite av vår rabarberskörd. Var ute i går kväll och tog in ett lass till. Kära nån vad det växer. Denna gång blev det dock kräm. Mums!

Nu ska det fortsättas att röjas lite här hemma. Det tvättas i fulla lass (i "nya" tvättstugan), men jag vi hinner inte riktigt vika och plocka undan det rentvättade i samma fart.

Tror ni inte på tusan att torktumlarskrället vägrade att starta nu när man fått så fint i stugan. Skumt! Har ju funkat så bra och så strejkar den bara. Operation felsökning (dvs snillen spekulerar) pågår :)

1 kommentar:

Hildas hem - Sofia sa...

Morgonstund har ju guld i mun ... ;)
Rabarberna bjuder på många godsaker som paj och kräm, det kan man inte få för mycket av :)

Jag önskar dig en härlig dag!
Kram Sofia