torsdag 7 juni 2012

♥ Före- och efterbilder - Tvättstugan

 Efter: Före:


Jodå sörru att så här ser det ut numera i vår gamla "avlastningszon" i tvättstugan. Kära jösses vad grejer man kan samla på sig som är antingen på väg in i huset eller ska ut till diverse återvinning. Det är var smidigt att lägga dessa på diskbänken. Meeen nu är det slut med det :) 

Det blev mycket ljusare i tvättstugan när de "smutsgula" småblommorna försvann. Fräscht! 

Dock märks det att man jobbat i tvättstugan med annat än tvätten, för tvättkorgen svämmade ju liksom över efter några tvättfria dagar. Bara att börja beta av. Dock mycket roligare att tvätta i "nya" tvättstugan.

Fattas lite tavlor och snygga hängare att hänga t.ex. förkläden. Den randiga handduken ska bytas till något mer "somrigt". Dessutom ska en gardinkappa upp i fönstret.

Snart ska jag i väg en sväng till stan med min gamla evigt unga mormor. Det vankas några timmar strosandes i affärer och förhoppningsvis en fin-fika på ett café, utan små söta fikatokiga barn som rensat kakfatet innan man hunnit hälla upp kaffet :)

1 kommentar:

Helena - ullvi32 sa...

Men du vilken lyft, såå fint! Va kul att visa förebilden, det är ju så man alltför ofta har det, även jag fastän jag har "ny tvättstuga". Ibland blir tvätthögen fööör stor...
Kram Helena