fredag 2 mars 2012

En solig och sömnig uppdatering!


Bild: Lindex

Efter att ha varit på kalas under gårdagskvällen där lilltjejen höll sig vaken, så hade man förhoppningar om att dessa sovtimmar skulle tas igen under natten. Men icke! Efter några matningar så var tjejen pigg kl 04:15!! Gaaah! Det var inte mamma, men det vara bara att gå upp och äta frukost. Som tur var kunde vi gå och lägga oss efter ett tag och sova en liten stund tills lillkillen kom och väckte oss, och maken skulle åka till jobbet.

Igår var det 5-månadersvaccinering. Hoppas det inte blir några mera sviter än det illvrål som tjejen gav ifrån sig när hon fick sprutorna. Fy så ledsen man kan bli. Som tur var gick det över fort.

Visar några söta klänningar som ännu inte kommit in hos Lindex, men är på gång in i sortimentet. Så söta till en liten tjej!

Hoppas på fortsatt lika fint vårväder till helgen som det har varit tidigare i veckan. Jag och killen brukar ta en tur till lekparken efter dagishämtning och fika. Dock har lillasyster blivit så nyfiken på vad vi gör och nöjer sig därför inte numera med att ligga ned i vagnen och sova. En riktig hänga-på-armen-bebis med andra ord. Förstår inte vem hon brås på?? ;)

Fortsätter för fullt med planerandet och inköpen till den kommande dopfesten. Tur man kan skicka lite bud med folket som rör sig på stan, när saker och ting är slut i de butiker man själv besöker.

Har hittat mycket inspiration på nätet till så söta dukningar, detaljer och den ena kakbuffén efter den andra. Men inser att tiden inte riiiiktigt räcker till för att göra en bråkdel av det pyssel som man egentligen hade velat.

Inga kommentarer: