fredag 30 mars 2012

♥ Budget vs lyx - MuggarMaken och jag är liiiite oense om hurvida det går att handla porslin på ÖoB. Jag nämnde lite försiktigt att jag handlade några söta muggar vid senaste besöket där igår kväll.

Maken sade då direkt att det går inte att handla porslin på ÖoB. Håll dig till det där andra märket du redan handlat av, menade han. Annars är det bara skräp.

Men siddu, det gick jättebra att handla. Man lägger bara ned sina muggar i korgen, går till kassan och betalar :)

Bilden ovan visar "originalet" från Green Gate för 99 kr/st och bilden nedan tog jag på mina söta fynd för endast 9 kr st.

Fick alltså mina sex muggar för lite mer än vad en halv GG hade kostat :) Det fanns med en gul prickig rand också, men jag gillade dessa kombinationer bäst. Så våriga och fina!

De kommer ta en plats och piffa upp vårt (redan knökfulla) vitrinskåp med koppar. Hi hi...

Dessutom tokfyndade jag på Stadium också till maken och lilleman. Halva reapriset på många saker. Bl.a. ett par snygg-snygga golfbyxor till maken som satt som en smäck. Så vill han behålla dem så får han hålla tyst med kommentarer i ämnet porslin ett tag i alle fall :)

2 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Härligt att kunna tokfynda ibland! Härlig kommentar från din lillkille med boken! Kram Mia

Anonym sa...

Riktigt snygga koppar du hittat! Jag skulle aldrig se skillnad på originalkoppen och kopian. Nu ska jag ta mig en kopp java ur en av mina nya fina koppar som jag fick av dig i födelsedagspresent. Original/kopia? Vem vet??? ;-) /Syster