fredag 23 mars 2012

♥ Maileg!Storebror T beställde hem sötaste dopkaninen från Syster Lycklig till sin lillsyster och gav som doppresent. Så passande att lilltjejen också fick en ursöt liten mus boende i en ask från samma Maileg-familj i doppresent.

Härligt strålande vårväder vi har fått nu. Så skönt att kunna öppna upp och vädra ur hela huset medans man dammsuger och motar undan de värsta dammtussarna. Under tiden sover lilltjejen i vagnen utanför köksfönstret.

I går var en riktig hänga-på-armen-dag för vår lilla tjej. Ville inte ligga själv på lekfilen eller sitta i stolen en endaste liten sekund, medans storebror var på dagis. Vilket betyder att det är väääldigt svårt att få någonting gjort. Typ ens hinna äta mat eller hänga tvätt utan "operasång".

Det var nära att mamma lade ut bebisen under rubriken "skänkes" på Blocket. Nej då, det skulle jag aldrig göra. Då är det bättre att annonsera i lokaltidningen ;)

Till helgen får det bli att fixa till lite i trädgården och uterummet. Fram med möblerna och skrubba av så man är redo för första utomhusfikat och grillningen.

Dags att klippa grenar på träden och byta till sommarsulor på bilarna. Dessutom måste det ju hinnas med att snurra fram klockan och mumsa våfflor :)

Inga kommentarer: