måndag 27 februari 2012

♥ Påfyllning bland porslinet!"Systrarna lyckliga" åkte på en liten shoppingturné i lördags. Den avslutades utan vare sig bromsande makar eller busiga barn. Det går ju lite bättre då (läs: man får ju lite mer handlat då).

Resultatet blev lite nya plagg och påfyllning bland porslinet :) Bland annat denna fina kopp med fat fick följa med hem, då alla Green Gate-varor såldes ut till halva priset. Finns ju massor med fint i samma serie, men det fanns så klart inte kvar i butiken.

Sen borde man ju lära sig av den oskrivna shoppingregeln: Ångra inget som du köpt, utan bara det du (dumt nog) inte köpte. Eller hur syster!? Fast det är kanske inte är för sent ännu...

Nu ser vi fram emot en ny vecka, där vintern väl verkar ha gjort sitt för i år, eller?

Killen har fått några nya vårplagg, och jag började så smått att hänga in våra varmaste vinterjackor och täckbyxor i garderoben igår för att ge plats för lite lättare och lediga plagg i hallen.

Imorgon är maken ledig. Vi ska nog passa på att handla det i klädväg som saknas till festen. Maken bör (ska) han en ny färgmatchande skjorta (hi hi), lilltjejen någon fin klänning/tunika och killen behöver ett par fina skor.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för en riktigt trevlig och effektiv shoppingrunda! Ja, morr att man ska vara så himla velig. Hoppas vi får en ny chans att köpa det där vi inte kunde bestämma oss för! /Syster