onsdag 22 februari 2012

♥ Hipp, hipp.... HURRA!

Bild: Coop

Idag är det nämligen makens födelsedag! Tycker denna bild på "Kärleksmumsen" beskriver honom rätt bra. Han är en sån där gammal goding och som alla tycker om. Sen får den där chokladtoppingen motsvara det dära lite lagom sega dalmasiga sättet som är så charmigt, men som man också kan bli tokig på ;) Hi hi...!

Killen är åter på dagis idag. Så synd bara att det är isgata utanför och stora, stora vattenpölar lite varstans. Dessutom blåser det så förbenat. Vilken trälig vinter vi har va?

De senaste dagarna har det inte blivit mycket gjort här hemma. Tiden har gått till att kurera sig själv och de små från hosta, halsont och förkylning. Det enda som hjälper men inte är det lättaste att få till är ju vila.

Killen och tjejens farfar har varit här och lekt i dagarna två. Jag kan gissa att det är en kille som kommer leta efter farfar och tillika sin sängkamrat när han kommer hem från dagis.

När mormor, morfar, farmor eller farfar kommer på besök, då duger inte gamla mamma inte. Rätt skönt faktiskt och precis som det ska vara antar jag :)

Nä nu ska vi snart göra oss i ordning för att hämta killen på dagis. Sedan ska vi gå hem och träna på att sjunga "Ja måla leva" tills pappa kommer hem.

1 kommentar:

Hem och Lycka sa...

Mysig dag, hipp hipp till maken din!

kram Mia