fredag 3 februari 2012

♥ Vårfeeling!


Bild: Lindex

Märks det att jag längtar efter vår och sommar? Var inne igen en snabbis och kikade på barnkläder på Lindex hemsida. Hittade denna söta body. Fast jag tror att traktortokiga storebror skulle bli lite avundsjuk. Synd att det inte fanns i tröja också för då hade det blivit ett köp.

Och den ursöta vårjackan som är alldeles, alldeles underbar men samtidigt alldeles, alldeles för opraktisk säkert. Skulle passa mycket bättre på en tjej som kunde gå, än en som kommer att kräla runt i sandlådan lagom till att snön försvinner :)

När jag hämtade killen på dagis idag sade fröken att han inte hade sovit något. Han och en kille till hade visserligen snällt legat stilla, men inte skulle de sova inte. Så nu har jag en kille som sover eftermiddagstuppluren i soffan. Aningen senare än vanligt.

När vi gick hem ville killen gå en promenad i skogen. Men då det snöande stora flingor och kylan bet i kinderna så kände nog både jag och killen att det var bättre att vända hem efter en si så där 50 meter in i skogen.

Jag frågade killen vad vi skulle äta för mellis på vägen hem. Utan att tveka blev svaret: "chokladpudding, Jaaaaa!". Sedan började han sjunga "Här kommer chokladpudding, tjola hopp tjola hej, tjola hoppsan sa" i bästa Pippi Långstrump melodi ;)

- Ska vi äta chokladpudding till mellis, frågade jag?
- Mmm, och "gädde".

Så klart att mamma inte kunde motstå det. Det är ju ändå fredag. Så puddingen vispades ihop när vi kom hem och ställdes in i kylen. Men så slocknade ju killen på soffan. Men den som väntar på något gott...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hmm... ni har det bra där hemma känner jag. Hoppas han inte sover för länge. /Maken