måndag 24 november 2008

♥ Vitt ute och inne

Det har varit otroligt glest mellan blogginläggen den senaste tiden. Finns så mycket annat att prioritera. Har varit ledig hela helgen, och tänkt att få mycket gjort här hemma. Blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. Efter lite övertid i lördagsmorse, kalas på kvällen och julmarknad på söndag, var den lediga helgen förbi.

Som tur är har jag måndag och tisdag ledig med. Hade tänkt att ta en tur till Ikea idag, för att bl.a. inhandla en bokhylla (som jag lyckats övertala maken att vi behöver). Hade dock ingen större lust att "skotta fram" bilen och ge mig ut i snöovädret om det inte var absolut nödvändigt, vilket jag inte tyckte (för en gångs skull) att ett Ikeabesök var.

Möblerade om halva huset igår kändes det som, då vi behövde göra plats för två fåtöljer som vi fått. De är jättesköna att sitta i, men oootroligt stora. Det slutade med att vi fick ställa en av jättarna i datarummet, (till makens stora lycka, då han äntligen kan sitta bekvämt och lyssna på musik där), en i vardagsrummet och vår gamla Tomellilla-fåtölj i gästrummet.

Efter att ha känt oss som två flyttgubbar i några timmar, blev vi tillslut nöjda med placeringen. Maken uttryckte något i stil med "Vad du än säger, kom inte och säg att vi har ett för litet hus!" Kan säga att det var inte helt lätt att lägga fram förslaget att vi behövde en bokhylla just då, när vi stått med tumstocken och mätt för att utnyttja golvytan på bästa sätt.

Har nyss gjort av med en rulle maskeringstejp. Har några lister kvar som ska få sig en makeover. Tänke få klart det innan det är dags att börja pynta till advent, får se om det lyckas.

1 kommentar:

Hulda sa...

Hej!
Din gubbe är ju för rar! Tänk att han sa frivilligt att ni har det fint! Vilken mysig gubbe! Och det blev väl bra att han fick en egen fåtölj!
Ha det bra!
Hulda