fredag 14 november 2008

♥ På väggen och i fönstret

Bild från Strössel Design

Här kommer en bild på en av canvastavlorna som jag köpte på Gekås. Jag stod och väntade på syster min vid tavelhyllorna. Då såg jag att en kvinna bläddrade bland tavlorna och denna kom fram. Hon stod och höll i den ett tag, men sedan ställde hon tillbaka den i hyllan.

Snabbt som attan var jag framme i hyllan och norpade åt mig den. Den fanns bara i ett exemplar nämligen. Jag tänkte att någon plats i hemmet har jag nog åt den. På prislappen stod det 69,95 :- vilket gjorde att jag inte behövde fundera så värst länge. Såg att det var flera stycken som tittade på den när den låg i kundvagnen, men siddu det hjälper ju inte, man måste ju vara snabb också :)

I väntan på en bättre plats, så står den på Malmbyrån i sovrummet tillsammans med några doftljus från Ikea och ett betonghjärta.

Har inte hunnit fota så många av mina andra fynd. En hel del är ju julsaker, och de kommer ju inte på sin rätta plats förrän om några veckor.

Maken sade faktiskt att han tyckte att jag handlade bra saker. Fast det kanske han bara sa för att slippa argumentera, och för husfridens skull. Hur som helst, syster och jag har redan börjat fundera på kommande trip neråt. Denna gång tänkte vi få med oss makarna, hur nu det ska gå. Fast det är klart, handlar vi lika mycket som denna gång, så får de nog ta tåget hem.

Har ägnat den mesta delen av min lediga tid denna vecka tillsammans med penseln och färgburken. Listerna i hallen har äntligen blivit vita. Ännu är helheten inte klar, då dörrarna ska få sig en omgång med. Det får jag ta tag i nästa vecka.

Har satt för ett insyndskydd på lilla fönstret i hallen. Mamma köpte en rulle till tvättstugefönstret tryckt med pelargoner på och jag fick en bit som blev över. Passade perfekt till det lilla fönstret.

Ska ta en bild en dag då det inte är så gråmulet ute, vilket troligtvis lär dröja till maj eller nåt. Ni får nöja er med en bild från hemsidan, där det också finns fler motiv.

1 kommentar:

Södralycke sa...

Vilken fin tavla du fyndade på Gekås, där få man verkligen vara snabb i vändningarna ibland ;)

Kul att du vill vara med och tävla på min blogg, lycka till! Kram Johanna