torsdag 6 november 2008

♥ Sjukstuga och målarverkstad

Jag har inte varit så aktiv med blogginläggen den senaste tiden. Anledningen till det är väl att arbetet tar en del tid, samt att jag vill få i ordning här hemma med allt som finns på mina "Att-göra-listor". Innan det blir ordning och så fint som vi vill ha det, så finns det ju i stort sett inga inspirerande bilder att lägga upp, mer än detaljbilder, vilket jag tröttnat lite på.

Har börjat att måla listerna i ena hallen nu. Visst märker man skillnad, men än är det svårt att säga hur mycket skillnad. Jag har bara målat en gång med grundfärgen och maskeringstejpen sitter ju kvar än, så det ser inte så himla kul ut. Hoppas på att hela hallen ska bli ljusare och mer inbjudande. Sedan är det bara att ta tag med listerna (och fönsterna) i resten av huset.

Maken är (kors i taket) hemma och är sjuk, vilket i princip aldrig inträffar. Har i stort sett varit däckad i två dagar. Så jag håller mig undan så gott det går för att inte träffa på den elaka baccilusken som han stött på. Peppar, peppar...

Syster och jag har nu, efter att bussresan blev inställd, bestämt oss för att ta den blå pärlan ner till Gekås och shoppa (lite) på söndag och måndag. Herregud, klart att två hårt arbetande fruar måste få handla av sig lite. Ska bli spännande att se vad man kan hitta för fynd. Hoppas på en hel del till hemmet och trädgården. Kanske en och annan julsak slinker med. Vi har ju inte blivit besvikna tidigare då vi varit där, så jag kan inte tänka mig att det skulle hända nu heller.

Ska fortsätta skriva på inköpslistan, medan grundfärgen torkar...

2 kommentarer:

Ellas Inspiration sa...

Hej!

Äntligen får jag en stund över att hälsa på och säga att det är verkligen jätteroligt att du är med och tävlar om grytvantarna!

Imorgon drar jag en lycklig vinnare...

Lycka till!

Kram Karin

Anonym sa...

Hallå syster! Jag har skrivit klart inköpslistan nu. Gjorde ett litet överslag för att veta hur mkt pengar jag ska ta med. Blev ca 13000:- :) Bäst att hyra släp kanske???