måndag 10 november 2008

♥ Shoppingresan

Bild från gekas.se
Kom hem från helgens shoppingäventyr för några timmar sedan. Hittade i stort sett ingenting som föll mig i smaken, vilket var väldigt trist då man åkt så långt. Så vi fick åka hem igen aningen snopna och med bagaget som gapade tomt. Nä, vänta nu, det kan väl ändå inte stämma?!?

Skämt och sido, kan väl säga som så att när vi tills slut insåg att vi nog måste ta och runda av vår shoppingtur eftersom inte en endaste pinal till fick rum i bilen, så var vi väldigt nöjda med våra fynd.

Tror nog inte att våra makar var lika nöjda då deras respektive fruar kom hem och skulle berätta vad varenda pryl kostade och makarna skulle gissa vad de brukar kosta. Ha ha, samma visa varje år. Men den där utfrågningen bruka ju inte ta mer än några timmar så har man gått igenom våra inköp, så de borde väl stå ut?

Hur som helst så kan jag säga att jag är mer än nöjd med besöket. Under söndagen undrade vi om vi kommit till rätt varuhus för det var nästan folktomt, vilket är rätt ovanligt. Under dag två fick vi trängas lite mer bland shoppingsugna kvinnor och uttråkade män, men vi lyckades fylla två kundvagnar utan problem ändå.

Lovar att det kommer bilder på några av mina fynd så snart jag hinner. Är speciellt nöjd med canvastavlorna som jag hittade för i stort sett inga pengar alls.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Syster hoppar in och rättar lite. Det var 3 kundvagnar vill jag minnas. =)

Gårdsromantik sa...

Men dir vill jag ju också!

Tre kundvagnar...stackars karlar.

Kram Maud