måndag 29 november 2010

♥ Plock, piff och pynt!

Bild: Lagerhaus

Mmm...så där lagom kul va? Så fort jag drar fram dammsugaren kommer T krypandes i full fart. Ja ja, fast det är ju bättre det, än att han börjar gråta när han hör den som han gjorde när han var mindre.

Söndagen spenderade vi hemma. Tack och lov för det för det var verkligen tokväder ute. Maken bar ner kartong efter kartong från vinden med julsaker och ljusstakar. Tänk så mycket man har samlat på sig, men så har vi ju också ett helt hus att fylla.

Varje fönster fick nu sina vanliga lampor utbytta mot antingen en stjärna eller en ljusstake. Alla utom sovrummet, för där räckte inte sladden till uttaget. Hm...hur gjorde vi förra året tro? Jag var alldeles för lat för att leta fram en (ful) skarvsladd så den lampglob som vi har där nu, fick helt enkelt vara kvar. Ljusstaken fick en ny plats i tvättstugan och det blev faktiskt bra.

Familjen M var här på första adventsfika. Inspirerad som jag blev från den mysiga middagen och fikan vi blev bortskämda med i Dalarna, så gjorde jag en saffranskaka. Ett tips är att när man satt sin telefon på alarm, så lägg den på något bra ställe så du hör när den ringer.

Si så där 20 min längre än den skulle vara inne, plockade jag ut min kaka. Ja ja, den var ju gul och fin i alle fall :) men med liiite tuggmotstånd.

2 kommentarer:

Therese sa...

Så roligt du är med i min utlottning - å du, jag gjorde saffranspannkaka i helgen å den var inne i 40-50 minuter å blev kanon ;-) *host* KRAM!

Anonym sa...

Familjen M tackar och bockar för jordens mysigaste adventsfika! Tillsammans med lingongrädden var det världsklass på saffranskakan! /Syster