måndag 22 november 2010

♥ Bygga hus


Bild: Panduro
Så har vi spenderat två dagar i huvudstaden. Det var rätt mycket folk och de är ju som de är i den där staden :) Varför så sura? Skulle någon ens titta upp från sin tidning eller telefon på tunnelbanan så tror folk att det är något fel på en. Det märktes nog att vi är "lantisar", men det bjuder vi på.

Tyvärr hittade jag inte det jag ville ha från Granit. Det var nämligen slut i alla deras butiker. Så klart, med tanke på snygghetsfaktorn och priset. Det fick bli en liten låda istället och en sån dära penna som man kan skriva på glas, speglar och griffeltavla.

Vi köpte söta väggstickers till T. När vi kom hem visade det sig att en ju var till fönster. Men det passade faktiskt bra att sätta dem på två av fönstren i vardagsrummet, eftersom T ändå har tagit över HELA den ytan som sin lekbänk.

Det smidiga med dessa är att man kan ta bort och flytta utan att det blir några märken. Husen och dess tillbehör satte jag på sidan av expedithyllan i T's rum. Man får sätta ihop dem hur man vill, så det är lite som om att bygga hus i expressfart. Gillade de starka klara färgerna som ju passar i ett barnrum.

På söndagen fick vi väldigt mycket gjort här hemma. Gardinbyte i två rum, julgranen med dess nyinköpta belysning kom upp i uterummet, däckbyte på bil nummer två, tvättning, pulkaåkning med kusinerna och brödbakning. Kvällen avslutades med en Beck-film och Blossas saffransglögg. Hm...ni får själva gissa vart maken var med på ett hörn och hjälpte till ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ni haft en fullspäckad dag! Kan gissa att T fått riktigt fint i sitt rum! Förresten så gissar jag på däckbyte och pulkaåkning! Rätt? /Syster

Anonym sa...

Däckbyte är rätt, men pulkaåkning fel. Jag säger inte vad det är med det börjar på ljuuuuuus ;-)