söndag 18 september 2011

Svar på frågor!


Jag fick en award från denna blogg, och passar nu på att svara på de frågor som den innehöll.

1. VARFÖR BÖRJADE DU BLOGGA?

För att jag för några år sedan upptäckt allt fler fina bloggar och hemsidor, och tänkte att det skulle vara bra att ha dem samlade på ett och samma ställe, och se när de uppdateras.

Dessutom blir min blogg som en sorts dagbok, som kan vara kul att följa för våra nära och kära för att se vad som händer här i huset och vilka projekt som är på gång.

För egen del är det också kul att gå tillbaka och läsa att vi faktiskt gjort en del saker med huset, trots att det ibland känns som om man inte får någonting gjort.

Jag har inga som helst ambitioner på att tjäna några pengar på min blogg eller göra den offentlig genom att lägga ut bilder på min familj eller våra namn. De som känner mig och har intresse av att följa en del av det som händer är min målgrupp. Om dessutom ytterligare några som är ovetande om vems bloggen är och vill läsa den, så är det såklart bara extra roligt :)

2. VILKA BLOGGAR FÖLJER DU?

Jag har en länklista i högerspalten på min blogg. Alla dessa läser jag när något nytt skrivs, men sedan följer jag också en hel del bloggar till, som de i sin tur har länkade på sin sida.

Det finns så ooooooootroligt många inspirerande sidor, och jag fastnar främst för de som tagit fina bilder på sina hem, har bra tips på saker att inhandla eller pysselbloggar.

3. FAVORITFÄRG?

Jag gillar ljusa färger, och som så många andra främst vitt :) Sen tycker jag det ändras efter årstiderna och beroende på om det är färg på kläder eller saker i och för hemmet.

4. FAVORITFILM?

Fråga mig inte när jag var på bio senast. Är nog ingen biomänniska som ser tjusningen med att sitta tillsammans med en massa (popcornsnaskande) människor och se film :) Och när man har en vilding som är vaken på kvällarna, så har filmtittandet här hemma också minskat rejält.

När det finns tid över, så prioriteras inte att titta på film. Ja, jag vet, jag är as-tråkig när det gäller detta ämne. Fråga maken ;)

5. VILKA LÄNDER DRÖMMER DU OM?

Gillar ju Grekland och dess mat. Mmm! Har på de senaste resorna besökt några av Greklands öar (Kreta, Korfu & Rhodos), och åker gärna tillbaka dit eller provar någon annan ö.

Har nog inget "drömland" som jag längtar till just nu. "Borta bra, men hemma bäst!" ;)

Det var mina svar, och tack för awarden!

Nu väntar en söndag, med hör och häpna inga måsten alls. Gräset klipptes igår, vilket är tur för det har redan börjat regna.

Lillkillen kom hem från brandstationen igår med en röd fin "häml" att ha på huvudet, och hade efter viss tvekan ändå vågat sig på att sätta sig bakom ratten på den stora "bammbilen".

Vi ska nog fortsätta dagen med lite plock här hemma. Har en del saker som ska upp, respektive ned från vinden, så vi börjar väl med det och ser vart det bär iväg :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som en skön söndag! Själv fick jag lite oväntad egentid när maken och alla barnen åkte iväg till storastaden för lite lek och bus! /Syster