söndag 29 maj 2011

♥ Nytt soffbord!

Bild: Jysk


Det var verkligen på tiden. Nu har vi skaffat ett nytt soffbord. Har haft ett provisoriskt alldeles för länge. Provade även att ta bort bordet och ersätta med en fotpall, men det gick inte många dagar innan man saknade bordet.


Nu hittade vi ett som fick godkänt av både mig och maken och då var det bara att slå till :)


Passade på att strosa lite på stadens gator när T var hemma hos familjen M och några av sina kusiner. Att bara få äta en god lunch och ta en fika tillsammans utan att ha en "operasångare" till bordet är verkligen lyx :)


Annars har helgen gått i målandets tecken. Soffa nummer två är klar! Syns inte ett spår av ful-furun, så det blev som en ny möbel.


Har röjt och möblerat om i uterummet, och har numera två möbler till på väntlistan att möta penseln. Måste dock inhandla mera färg för den är slut. Vilket inte är så konstigt då det känns som jag inte har gjort annat på kvällarna än att dragit med penseln.


T är mycket bättre från sin feber. Ja, det märks faktiskt ingenting. Tänk att det inte finns något mellanläge på småbarn. Aningen är de krassliga och sjuka, eller så är det full fart hela tiden :)


Det är mycket "kolla" nu, och så gör han något som är alldeles för farligt och som han ännu inte har begrepp om hur ont det skulle göra om han skulle ramla ifrån. Hur ska man kunna barnsäkra ett hem? Ta bort alla möbler eller? Nej, det är bara att försöka hänga med i samma tempo och reagera så fort det blir tyst, för då är det något lurt på gång, och det gäller även denna herre.


Nu ser vi fram emot en söndagkväll med en inspelad final av Mästarnas Mästare. Sedan drar en kortvecka igång. Ska man tro vädergudarna så verkar det bli fin-fint väder lagom till långledigheten. Najs!

Inga kommentarer: