torsdag 26 maj 2011

♥ Lekstugan, före och efter!

Behöver jag förklara vilka som är före- respektive efterbilder på T´s lilla stuga? Tror inte det va!

VSS var här i helgen, dvs Världens Snällaste Syster ;) Hon hjälpte oss att lacka och starta igång målandet. Sedan blev det en målningstimme varje morgon innan färgen tog slut, armarna hade domnat bort och ryggen var aningen krokig.

Meeeeen, nu är det klart. I alle fall med målningen. Det som återstår är gardiner, nytt plastgolv, någon mer hylla eller diskställ vid diskhon, kran, några fler tavlor och annat piff. Sånt som är roligast tycker jag. Dock är det det som snabbast flyger ut genom dörren när virvelvinden T är där och leker. Han har inte riktigt förstått att allt inte är att leka med, utan bara för prydnad :)

Idag har jag varit hemma och tagit hand om en febrig liten kille. Tror att det är den där vaccinationssprutan han fick förra veckan som nu ställer till det. Det skulle ta mellan en till två veckor innan det kunde bryta ut, och det märks så tydligt på lilleman när han inte är i sin vanliga form.

Nu blickar vi framåt mot en ledig fredag och helg, och en lilleman som kryar på sig fort. Maken och jag är inte riktigt överens om vilka söndagsplaner vi ska ha när VSS är i farten igen och ska vakta vår guldklimp. Maken röstar för att vi ska se den dära piratfilmen på bio. ZZZZZzzzzz.... Jag hoppas att jag får sista ordet sagt där ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen STOR skillnad. Bra att ha en pysslig syster som gärna hjälper till. Ha en bra och trevlig helg !! FAR

Anonym sa...

Åh va fint det blev! Det var bara roligt att få hjälpa till med förvandlingen från fulfuru till finaste vitt! Titeln VSS kan väl diskuteras, eller så säger vi att platsen är delad! =) Hoppas ni får en trevlig barnfri stund i helgen - oavsett om det blir piratfilm eller något annat! /Syster