söndag 12 december 2010

♥ Får det lov att vara något värmande?

Bild: Kappahl

Oj, oj vad tiden springer iväg. Det är bara T som inte gör det, för han tar sig fortfarande bara fram krypandes. Meeen får han tag i gåvagnen eller något annat flyttbart (matstol, tunna med leksaker etc) så rör han sig obehindrat, och med full fart.

Han har hittat en ny syssla här hemma. Han lyfter på handduken som täcker smutstvätten i tvättkorgen. Sedan stoppar han in ett plagg eller flera, stänger luckan, ställer sig upp och trycker på knapparna. Ha ha, så söt! Det finns hopp för denna lilla kille alltså. Får bli mammas nya hjälpreda när pappa hans knappt vet var tvättmaskinen står ;)

Syster och jag tog en liten shoppingtur på söndagseftermiddagen. Hann även med en liten lunch (utan barn). Tack för det :)

Hittade också några fina fynd. Som om man är förvånad när vi är i farten ;)

Bl.a. en julklapp till julklappsbytet på jobbet, en gosig fleecepläd med ull på ena sidan, pyjamaser till T och en hållare till makens nya telefon (som han förövrigt köpt till sig själv i julklapp). Hm...är det så man gör om man ska få det man vill?!

Meeen jag gick bet på de där gosiga strumporna som jag letade efter. Såg att de hade dem på hemsidan när jag kom hem, men icke i butiken. Grrr!

Dessutom hade syster med sig ett superfint kuddfodral, som numera har en given plats i vår soffa. Såg ut att vara hämtat från vilken svinigt dyr inredningsbutik som helst, men icke!

Fortsättningen på söndagskvällen ska jag nog spendera under den nyinköpta filten. Känner mig aningen tung i huvudet och seg som en julknäck. Tur att det är en ledig söndagkväll och måndag, så jag hinner hitta rätt igen.

Nu ska jag bara se till så maken masar(!) sig iväg till kaminen och slänger in några fler vedträn ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en trevlig shoppingsöndag! Kul att du gillar kudden. Kan gissa att den gör sig bra i ert fina hem! /Syster

Ljusa Rum sa...

Underbara strumpor!! Tycker Kappahl verkligen har ryckt upp sig och börjat få hem en massa fint! Kram/Veronica