onsdag 15 december 2010

Julens ljuvliga dofter!


Det närmar sig julafton med stormsteg. Igår hade vi julfest och det sedvanliga julklappsbytet på jobbbet. Så årets första (och enda?) julklapp för min del blev en glasflaska med sån där gammeldags stängning. På flaskan var det målat några söta tomtar.

Det kändes som en bra och seriös klapp ändå, vilket alla inte hade turen att få! Själv hade jag köpt en fin ljuslykta med ett doftljus i. Hann inte se vem som fick den eftersom vi var så många, men hoppas att vederbörande blev nöjd.

Några dagars ledigt innan det är dags för helgjobb. Men att jobba två dagar känns inte så farligt när man vet att 20 dagars ledighet väntar bakom knuten :)

T har haft två kompisar här och lekt idag. Det är inga större svårigheter att få honom i säng efter det. Han leker sig riktigt trött. Kul att se dem, för nu kan de traska (och krypa) i väg i huset på sina egna upptäcktsfärder utan att bry sig om sina mammor. Det är rätt skönt att inte behöva ha en tolvkilosklump hängandes i byxbenet alla dygnets vakna timmar.

Ska försöka hinna iväg denna vecka och handla lite av den julmat som ska stå på bordet här hemma till jul. Har en känsla av att det kommer vara rätt trångt i mataffärerna nästa vecka. Så allt som står sig och kan handlas nu är bara skönt att få hem.

Fick ju äta årets första (om man inte räknar det på Ikea) julbord igår. Så mycket gott! Har blivit en riktig sill- och laxfantast på äldre dar :) Mmm!

1 kommentar:

Anonym sa...

Mmmmm, ser fram emot att få äta julmat hemma hos er! Jag har faktiskt inte ätit någon sådan ännu... /Syster