måndag 24 maj 2010

♥ Rensa och röj

Bild: Plantagen

Håller på att måla klart det sista av de möbler och prylar som står i uterummet. Maken klagade lite här om dagen och tyckte att jag borde röja lite så vi kan sitta där på kvällarna. Hm...kul att det är han som yttrar sig om sånt för en gång skull ;)

I helgen har vi varit på kalas och firat pappsen som fyller 50, eller hur var det nu? :) Tack för ett trevligt ordnat kalas och hoppas att ni får användning för presenten/erna under semestern.

Himla tur med vädret hade vi. Barnen trodde nog att det var högsommar för de slängde av sig kläderna och hoppade gladerligen ner i vattnet. Brrr!!

Har också hunnit med att tvättat en del av det vita kring fönstren och knutarna på huset. Mammsen har gått lös på våra rosbuskar på framsidan, så nu kommer vi nog åt att tvätta kring de fönsterna med.

Sen är det "bara" baksidan av huset kvar. Det blir faktiskt en himla skillnad så man får ha det i tanken när man skrubbar för det är sååååå tråkigt.

Ska försöka hinna med att träna lite golf i veckan. Maken och jag ska spela tävling tillsammans på lördag. T har frågat mormor sin om barnvakt så vi ska hinna slå några bollar.

Är så sugen på att planera lite blommor på fram och baksidan. Får nog bli en tur ner till den lokala plantmarknaden inom kort och spana in vad de har för blomster.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för de fina presenterna! De kommer snart att göra nytta vid våra utflykter runt om i landet!!
Lycka till med golfandet och planteringarna/FAR