fredag 28 maj 2010

♥ Fredag igen, dårå...


Nog blommar våra äppleträd allt efter vårens klippning. Återstår att se om det kommer några äpplen senare i sommar.

Uterummet är röjt, så när som på en stol som ju ska få ny klädsel. Den får bo där ute i väntan på att den nya kostymen häftas fast. Det tar ett tag att gå hela vägen från idé till att det blir klart, när man har en liten en som tar den mesta av ens vakna tid. Samtidigt så blir det ju aldrig slut på projekt om man håller det tempot.

Just nu är det populärt hos T att hasa omkring i gåstolen och känna (och smaka) på allt som kommer i hans väg. Dessutom har har upptäkt hur roligt det är att göra läten och får fram de mest osammanhängande konversationerna emellanåt. Inte lika charmigt halv fem på morgonen dock ;)

Ikväll blir det fajitas till middag. Men först måste vi ut och slå några hinkar inför morgonens spel. Äsch, ska inte ta så allvarligt på det. Huvudsaken är ju inte att vinna, utan att man deltar. Ha ha, har aldrig hört något så fånigt. Vem kom på det?

1 kommentar:

Vitt och Blått sa...

Vad härligt med äppelblom! Här har bladen precis spruckit ut och jag väntar på de söta små blommorna på äppelträdet! Ha en trevlig helg - kram E