lördag 2 januari 2010

♥ Ser du stjärnan i det blå...?

Bild: Rusta

Hela familjen tog en liten tur på stadens gator idag. Passade samtidigt på att luncha med syster och man.

T fick en ny brun och vitrandig mössa och en dregelhaklapp med stjärnor på från Åhlens. Där hade de förresten hur mycket fina barnkläder som helst. Dock ej på rea, tyvärr.

Besökte även Mio och handlade förvaringsboxar till T:s rum, även de med stjärnor på. Det blev tre stycken vita runda papplådor i olika storlekar med stjärnor i olika färger på. De kommer att passa bra in i hans rum. Behöver jag säga att det var halva priset?

Hittade ingen bild på förvaringsboxarna, men liknande finns här, fast i den blå färgen som tyvärr var slut på Mio.

Slängde istället in en bild på dörrmattan som fick följa med hem från Rusta sist jag var där. Dörrmattor tenderar ju att bli aningen smutsiga så här års, hur mycket man än dammsuger dem. Tycker att denna var väl värd sina tio kronor, och det gör inget om den smutsas ner direkt.

Dagens knäppgök:
Läste bilagan "Härligt Hemma" som köptes med Aftonbladet idag. Där var en bild i slutet av tidningen på ett vitt sovrum med en liggande brädpanel. Jag visade bilden för maken och sade något i stil med att det är så här ljust och luftigt jag menar att sovrummet ska vara.

Han sade då lite drygt att han ser inget på bilden för allt är ju vitt. "Vill du ha så där vitt så kan du ju bara titta ut vet ja", sa han och pekade ut på vår snötäckta trädgård.

Inga kommentarer: