måndag 11 januari 2010

♥ En evighetsmaskin

Bild: Vimsadekor

Känns som om tvättmaskinen går för jämnan när hemma. När man just bytt om till dagens tänkta outfit för antingen T eller mig, så händer det en "olycka" och antingen hans eller mina kläder måste bytas.

I dag har vi varit till stora staden för vägning och mätning. Det var ganska exakt en månad sedan, och lillkillen hade gått upp nästan exakt ett kilo. Det känns när man bär runt på honom. Man behöver inte gå till ett gym och lyfta vikter här inte.

Julsakerna håller så smått på att försvinna från fönster och hyllor. Har köpt nya förvaringslådor på Ikea som jag ska packa om alla julsaker i, så att inte råttorna hittar dit.

Tror bestämt att jag väntar på att maken kommer hem från jobbet innan de åker ned från vinden. Det kanske kommer en och en annan kompis till den där lilla gråa ludna saken med svans som vi fångade i fällan förra veckan, om jag öppnar vindsluckan. Uuuhh!!

Skönt att det ska bli lite mildare väder. Nu är det så hiskeligt kallt att inte ens T får följa med på promenaderna. Han och pappa hans får vara hemma på helgen och kolla in Vinterstudion. Tror dock att ingen av dem klagar.

2 kommentarer:

Signe 1 sa...

Tack för titten hos mig så jag hittade hit!:-) Vilken fin blogg du har,*ler*.

Ha en fin onsdag, kram Sofia

Vitt är vackert sa...

Åh, känner igen det. Här går också tvättmaskin för jämnan, och ändå blir tvätthögen aldrig tömd. Min lilla hade också gått upp ett kilo sen sist, var med på koll igår. De blir stora de små liven! Har inte läst riktigt noga här, får göra det- hur gammal är din lille??

Ha en skön helg!
Kram Ellinor