tisdag 10 september 2013

♥ Tvättkorg!


Bild: Rusta

Det är ytterst sällan som tvättkorgarna är tomma här hemma. Men nu tusan är de det. Högarna med färdigtvättad och torkad tvätt, redo att vikas in på rätt plats är desto större. 

Behöver göra ett ryck ute i tvättstugan igen och rensa lite på sånt som är på väg ut i förrådet, till återvinningen, upp på vinden, för stort för att förvara någon annanstans, väskor, påsar, färgburkar m.m. Det går fort när det plockar på med saker.

Jag gjorde ett ryck och målade alla väggar i köket vita förra helgen. Det blev en viss skillnad mot den tapet som förra ägarna satt upp i "några nyanser av brunt". Nu fattar bara gardinstänger och höstgardinerna. Ett Ikeabesök snart kanske?!

Riktigt välbehövligt att damma över, under och bakom allt i köket. Dessutom fick vi flytta allt porslin (oooops det var en del) i vitrinskåpet innan vi kunde bära iväg det tvådelade stora schabraket tillfälligt för att få plats att måla. 

Är riktigt sugen på att få ljusare i vardagsrummet nu. Men inser att det är ett lite större projekt och kräver en hel del mer underarbete än i köket.

Hur som...nu väntar två halvnätter på jobbet innan det är ledigt. Förhoppningsvis står maken fast vid den semesterdag han lovat att ta ut på fredag och ett marknadsbesök med vår lilla lugna och stillsamma familj ;) står på agendan.

Inga kommentarer: