onsdag 11 september 2013

♥ Höstkläder till barn!Bild: Polarn o Pyret

I våras köpte jag "nya" höstkläder till lillkillen på Blocket. Det blev jackan och byxan ovan plus matchande vantar från samma Polare. Dessutom fick lilltjejen en vindfleecetröja att växa i, då den ingick i samma paket men hade "fel" färg enligt pappa i huset. Även om lilleman tycker myyyycket om rosa :)

Betalade inte ens lika mycket som jackan skulle ha kostat ny för hela paketet så det får ses som ett fynd. Tycker att lilleman är fin i den röda färgen och perfekt för lillasyster att ärva sedan.

Behöver komplettera höst- och vintergarderoben till våra små med ett par rejäla skor till lilleman och kanske även till lillasyster som ännu saknar någon centimeter eller två till den minsta Kavatskon vi har hemma och som lilleman kunde ha vid denna tiden.

Svårt det där, för man vill ju avvakta lite och se hurdan slaskig eller kall hösten blir. Fodrade gummistövlar räcker ju faktiskt rätt långt ännu, så så får det bli. Jag får helt enkelt hålla ögonen öppna för fler Blocketfynd under tiden tror jag. 

Inga kommentarer: