lördag 14 september 2013

♥ Tapet med plankor eller tapet med fåglar?!Bild: Rusta

Min pysselhörna/pysselbord ute i förrådet har sedan vi ställde det där successivt fyllts på med urvuxna vinterkläder, prylar till kommande loppis, skor som står i väntan på att lillasysters fötter växer plus en maaaaassa massa mer saker. 

Antingen har vi ett för litet förråd eller för mycket grejer. Tänker inte ens fråga maken vilket som är hans alternativ på svar på den frågan :)

Hittade några fina tapeter på Rustas hemsida som skulle vara fina att tapetsera de vita garderobsdörrarna längs ena väggen eller ytan ovanför skrivbordet. 

Tänkte måla väggarna i vår groventréhall vita med färgen som blev kvar efter köksmålningen. Färgen var avsedd för kök, hall och tvättstuga och istället för att slänga några liter på återvinningen kan de grå väggarna bli vita och hallen ljusare.

Kanske finns tid och lust att fortsätta röja i det intilliggande förrådet då med. Det skulle verkligen behövas. Det är perfekt med ett förråd som sitter ihop mellan garage och hus, men ack så farligt att bara gå ut med prylar titt som tätt. De blir lätt stående, både en och två veckor månader.

Inga kommentarer: