söndag 14 april 2013

♥ På gång i huset...


Bild: Mio

Snygga slitna inredningsdetaljer från Mio. En butik som har en hel del fint emellanåt. Syster fick Coffeeskylten i födelsedagspresent. Passar en riktig kaffetanttjej!

Känns som under den senaste månaden eller två har det varit sjukstuga här hemma mer eller mindre hela tiden. Pricken över i:et var denna veckans magsjuka för 3 av 4 i familjen. Endast lilltjejen som tack och lov klarade sig. Fy och blä!

Till något roligare (förutom det "lilla" tomhålet det lämnar på lönekonot dårå). Har nämligen köpt en ny fin garageport och fått den installerad. Sicken skillnad det blev. Behöver inte kliva ur bilen och krångla med nyckel eller en tung port. Bara att "blippa" på fjärren så åker porten upp.

I helgen tog vi en tur med våra två huliganer små och besökte några byggvaruhus i länet. Är på jakt efter ytterdörrar och jag har kärat ner mig i ännu en "Dalmas", närmare bestämt en Leksandsdörr. Kostar några slantar de där dörrarna, men de är ju så fina. 

En ny vecka börjar med en hel radda av dagpass på jobbet. Skönt med några veckor utan nattpass. Vill ju kunna njuta av våren om dagarna som det ryktas om ska komma nu!

Inga kommentarer: