måndag 29 april 2013

♥ Förkylning och trädgårdsfix!


Morotsscones och en kopp te som avnjuts på favoritporslinet från Green Gate. Har åkt på en sån där nedrans förkylningsvända igen. Hoppas det försvinner fort ur kroppen. Meeen så länge det hänger sig kvar så blir det mycket te och honung. Har ett nattpass som väntar i natt, så det är bara att expresskurera sig!

Igår hade vi en heldag ute i trädgården. Jag skrubbade/tvättade ännu en bit av fasaden (sicket slitgöra), maken tog bort staketet på farstukvisten som ska bytas. Vi körde bort grenar och rosbuskarna som fick stryka på foten. Det var inget att välja på om vi skulle komma åt att tvätta fasaden. Dessutom har jag inhandlat fönsterfärg. En vit sådan :)

Barnen hoppade studsmatta (som blev uppsatt i helgen) och cyklade/trampade på alla dess fordon vi har i vår vagnpark.

Det tar sin lilla stund att försöka få något gjort medans man passar (läs punktmarkerar vår minsta) de små. Hoppas kunna fortsätta nästa lediga dag så vi kommer en bit till på vägen med fasadtvätten. Blir ju en viss skillnad.

Dessutom ska vi försöka enas om en design på staketet vi ska ha på farstun. Inget nytänk för maken inte. Han är nog fast i "snickarglädje-träsket". Meeen det ska nog gå att få bukt på det med ;)

Inga kommentarer: